„Record“ de rapiditate pentru hoții ieșeni: 11 firme sparte în două luni!

Un grup de tineri din Miroslava a reuşit să spargă 11 societăţi comerciale din mai multe localități ale județului Iași. Marţi, poliţiştii din Miroslava s-au deplasat la casele acestora, unde au găsit o parte din pradă.

„La data de 25 aprilie, poliţiştii Secţiei 4 Rurală Miroslava, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii pe raza comunei Miroslava, la persoane bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale. Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – aprilie, persoanele bănuite ar fi participat la săvârşirea a 11 furturi din societăţi comerciale situate pe raza comunelor Horleşti, Voineşti şi Miroslava. De asemenea, s-a stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 aprilie 2017, doi dintre aceşti tineri ar mai fi comis trei furturi din societăţi situate pe raza comunei Leţcani“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

În urma percheziţiilor au fost găsite bunuri furate, printre care scule de construcţii, bani, telefoane mobile, o tabletă şi un laptop. Cei patru tineri infractori au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here