Reacție SURPRIZĂ a lui Viorel Cataramă după a fost LĂUDAT public de Olivia Steer pentru curajul său

Omul de afaceri Viorel Cataramă face un gest surpriză după ce a fost lăudat de Olivia Steer pentru curajul său de a merge la Bărbulești și a îmbrățișa bolnavii de coronavirus, pentru a demonstra că, dacă ia boala, aceasta nu este nici gravă, nici letală. Cataramă a oferit ȘTIRIPESURSE.ro un mesaj în exclusivitate în acest sens.
„Îmi cer scuze public, pentru declarațiile făcute împotriva dnei. Oliviu Steer cu ceva timp în urma!
Am văzut în ultima perioada ce înseamnă să accepți cu inconstienta abuzul autorităților de a-ți face bine cu forța!
Oamenilor trebuie să li se explice, dar să fie lăsați liberi să se manifeste; politica plumbului în gură este un atribut al TIRANIEI, nu al DEMOCRATIEI! Sunt alături de dna. Steer în lupta pentru păstrarea libertăților noastre fundamentale!”, a declarat Viorel Cataramă.

1 COMENTARIU

  1. ”Confirm” susținerile Oliviei Steer că_Cat aramă este curajos și patrihoț, cu următoarele argumente:
    O familie din Iași a subscris la SAFI în 1996 suma de 100 milioane ROL. Când a cerut restituirea sumei, Cataramă cel Viteaz i-a convertit-o în 7 acțiuni SC ELVILA INTERNATIONAL SA. Până în anul 2012 soțul a murit, și văduva Flegher Estera a rămas singură pe lume și a cerut din nou restituirea banilor. A dat în judecată ELVILA in dosar 20285/245/2012 Judecătoria Iași soluționat cu sentința 13595/22.10.2013 și n-a obținut nimic întrucât tovarășul Cataramă cel Viteaz care luptă cu corupții de nu se văd ☻☺☻ se pricepe la șmecherii.
    http://www.rolii.ro/hotarari/589f456ae49009d410000406

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here