Reacția lui George Simion după apariția unor comentarii pe Facebook care i-ar aparține despre orientarea sexuală: Despre asta este partidul USR, despre minciuni

Co-președintele AUR, deputatul George Simion, a avut o reacție după apariția în spațiul public ale unor capturi de pe Facebook niște comentarii privind orientarea sa sexuală. El ar fi negat că este heterosexual. El explică acum cum s-a ajuns aici:

”Cei de la USR fac ce știu ei mai bine, adică plastografii și inducerea în eroare a românilor. După cum se vede foarte clar după timpii comentariilor toată imaginea este o minciună și sunt foarte surprins de felul în care manipulează ei niște chestiuni care țin de intimitatea omului, adică orientările sexuale.

Așa au făcut și cât au fost la guvernare. Despre asta este partidul USR, despre minciuni! Orice român care se pricepe puțin la Facebook și vede imaginea această își poate da seama că e un fals.”, a declarat George Simion pentru stiripesurse.ro

Reamintim că George Simion a avut o postare, pe pagina personală de Facebook, iar la un comentariu în care un utilizator îi spune că este heterosexual, Simion s-a grăbit să nege.

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here