Reabilitarea rețelelor de termoficare din Iași continuă cu magistralele 2 și 3 din Tătărași. Vezi în ce zone vor fi executate lucrări în această săptămână

Veolia Energie Iaşi continuă programul de lucrări de vară început acum câteva săptămâni pe reţelele de termoficare primare (de transport al energiei termice între centralele de producţie şi punctele termice PT-uri) şi secundare (de distribuţie a agentului termic între PT-uri şi blocuri).

 

În cursul acestei săptămâni, vor fi executate LUCRĂRI PE MAGISTRALELE DE TERMOFICARE 2 ŞI 3 DIN CARTIERUL TĂTĂRAŞI (complex Stejar şi complex Ciurchi): este vorba de conducte ce alimentează 5 puncte termice la care se înlocuiesc tronsoanele considerate ca prezentând risc de avarie în următorii ani.

 

 

Echipele de la REŢELE SECUNDARE lucrează în CARTIERELE GALATA, PĂCURARI ŞI DACIA.

 

La Modulul termic MT 1 Galata se prelungeşte conducta de recirculare a apei calde până la blocul alimentat (lângă Scoala 28 „Ion Simionescu”).

 

 

De asemenea, este în curs de finalizare lucrarea de prelungire a conductei de recirculare a apei calde până la ultimul etaj la cele 3 scări ale Blocului social 482 D din Păcurari şi la cele 4 scări de bloc ale ANL-ului 482 E din vecinătate.

 

În plus, la PT 16 Dacia se montează robineţi termostatati pe circuitul de recirculare a apei calde, iar la MT T7 Gară se face revizia capitală a echipamentelor modulului termic.

 

 

„Toate aceste lucrări fac parte din acţiunea planificată pentru vara anului 2016 ce vizează introducerea a 1,7 km de conducte pentru recircularea apei calde între punctele termice şi blocuri în zonele Socola, Tătăraşi, Alexandru, Codrescu şi Poitiers, şi înlocuirea a 2 km de magistrale şi a 2,4 km de reţele secundare în cartierele Nicolina, Frumoasă, Dacia, Galata, Independenţei, Metalurgie şi Tătăraşi”, a declarat Ana Maria Icătoiu, director comercial și de comunicare al Veolia Energie Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here