Razvan Timofciuc: “ Mihai Chirica va pleca din PNL așa cum a venit: pe ușa din dos”

Consilierul local PNL Razvan Timofciuc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il acuza pe primarul Iasului ca raspandeste intoxicari cu privire la o eventuala trecere la alt partid a lui Timofciuc:

“Sunt membru PNL de 13 ani. Sunt liberal din convingere. Nu am negociat trecerea la niciun alt partid. Sunt simple intoxicări răspândite de cozile de topor ale lui Mihai Chirica.

Dragi colegi, mai devreme sau mai târziu, Mihai Chirica va pleca așa cum a venit: pe ușa din dos.

Nici nu contează că nu cu mult timp în urmă se mândrea că „relația mea cu Partidul Social Democrat, cu stânga democratică, este o relație care s-a clădit. Nu a fost cumpărată și nu a fost impusă. A fost alegerea mea personală.”

El nici măcar social-democrat nu e. Din punct de vedere politic, Mihai Chirica e amoral.
Nu uitați că a pus PNL pe picior de egalitate cu PSD și Partida Romilor. Nu uitați că atunci când era pe val cu PSD, pur și simplu sfida PNL.

Acest mariaj din interes al organizației noastre se va încheia fie în momentul când dosarele în care acum dă cu subsemnatul vor conduce la inculparea sa, fie când va încerca să acapareze PNL Iasi.
Mark my words :).

Important este să ne asigurăm că în această perioadă cât are legitimația de membru, nu compromite definitiv PNL la Iași.

De aceea, să nu mai acceptăm ca împrumuturi de zeci de milioane de euro să fie făcute de pe o zi pe alta.

Să nu mai acceptăm ca mafia politico-economică din jurul său să obțină PUZ-uri și autorizații revoltătoare de la primărie.

Sa nu mai acceptăm cadourile din patrimoniul public pe care le face prietenilor săi din PSD.

Să nu mai acceptăm ca agenda orașului să fie făcută de santajiștii de la BZI.

Să nu mai acceptăm desfrâul din banii publici pentru clientela sa din Primărie și societățile din subordine, în timp ce mii de ieșeni și-au pierdut locurile de muncă sau au veniturile tăiate.

Să nu mai acceptăm ca toate contractele din banii publici sa fie câștigate de aceleași firme.

Să impunem proiectele cu adevărat importante pentru oraș: urbanism, transport metropolitan, poluare, infrastructură, investiții în școli, transparență în cheltuirea banilor publici, digitalizare etc etc.

Să nu ne transformăm după chipul și asemănarea lui Mihai Chirica și să rămânem DEMNI!

#OmulTăuDinPrimărie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here