Răfuiala continuă! Iulian Bulai, replică dură lui Mugur Mihăiescu: ‘Cine este oare securist și comunist? Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani’

Actorul Mugur Mihăescu a avut duminică seara, la Antena 3, un schimb dur de replici cu liderul Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), pe tema programului de Revelion de la TVR. Deputatul USR a revenit cu o replică pe pagina de socializare, întrebându-l pe actorul Mugur Mihăiescu „cine este oare mai securist și comunist”, dezvăluind că actorul a fost „colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini”.

„Am fost în seara aceasta la o dezbatere TV – pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat și actorul Mugur Mihăescu (Garcea).

A fost foarte trist și amuzant, în același timp.
Tot ce a avut să îmi spună legat de reacția mea față de TVR este că sunt comunist și neomarxist. Mă pufnește râsul. În 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihăescu era, în schimb, colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini.
Numele lui de sursă a Securității era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986.
Cine este oare securist și comunist?
Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani”, a scris Bulai, după ce a participat la dezbaterea de la Antena3.

Scandalul dintre cei doi a apărut după ce TVR 1 a prezentat de Revelion un program umoristic în care s-a regăsit, printre alții, Mugur Mihăescu. În timpul programului s-a prezentat o parodie cu un actor care l-a interpretat pe Klaus Iohannis spunând: „Anul 2021 va fi Anul Bivolului în calendarul chinezesc. Sau Anul Boului în calendarul românesc. Tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”. Ulterior, membri din coaliția de guvernare dar și din CNA au acuzat un „spectacol grotesc” la TVR care instigă la nerespectarea regulilor din pandemie și s-a avansat propunerea schimbării conducerii TVR din acest motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here