PSD Iaşi versus Chirica : ” pace, pace, între două dobitoace „

După plecarea cu scandal a primarului Chirica din PSD, conform Ordinului de Zi pe Unitate, relaţia dintre cel mai influent partid şi fostul lui şef local s-a derulat după o schemă simplă : ex-pesedistul-şef Chirica a stuchit din toate poziţiile partidul care l-a făcut om, primar şi milionar, în timp ce pesediştii s-au făcut că-i răspund. Fiindcă trebuie să mănînce şi gura lor o pîine albă şi un cozonac gălbui, iar pentru asta e nevoie, adesea, de aprobări venite din primăria condusă de piticul politic plecat din ograda ” ciumei roşii „.

Aşa că, atunci cînd jupînul naţional-pesedist Paul Stănescu a dat un nou Ordin de Zi pe Unitate – ” Pesedişti ieşeni, pupaţi-vă călduros cu ăla care v-a scuipat ! „, papagalii bahluiezi cu trei trandafiri în dos au răspuns corespunzător : ” Dacă-i ordin, cu plăcere ! Servim patria şi masa de prînz ! „.

După această fază absolut greţoasă, mai rămîne o singură întrebare legată de filiala ieşeană a pseudo-social-democraţiei romîneze : în PSD Iaşi mai sînt cumva, fie şi pe cale de dispariţie, oameni cu urme de coloană vertebrală, sau numai cîrpe bipede, bune doar de şters dosurile şi pantofii ?

Aaa … ? Tovarăşi pesedişti ieşeni, ăia are credeţi că nu sînteţi cîrpe, daţi un semn clar, dacă pretindeţi că aveţi măcar un pic de respect de sine. Nu, nu-i de-ajuns să clipiţi din ochi, asta pot face şi paralizaţii, înainte să dea ortul popii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here