PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: ‘Mincinos și ticălos! S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece’

Reprezentanţii PSD susţin că premierul Ludovic Orban ”nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise” şi că acesta arată ”că este şi ticălos”, ”negând inuman realitatea spitalelor închise”. ”S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care îşi tratează cetăţenii drept duşmani publici este cel mai ucigător virus pentru România”, spun aceştia.

”Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban şi românii trăiesc în două Românii diferite! Că este mitoman, românii ştiau dinainte de a fi preşedintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor şi viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi”, afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei susţin că românii şi-a dat seama că Orban e ”cinic” de când acesta a devenit premier, ”sacrificând pensionari, copii şi antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricţiile”.

”Că este însă şi ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinţei sau celor care şi-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale. S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care îşi tratează cetăţenii drept duşmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, spun reprezentanţii PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat că pacienţii care au nevoie de spitalizare nu pot fi refuzaţi pe motiv că nu au făcut testul pentru depistarea COVID-19 şi a anunţat că a solicitat ministrului Sănătăţii să înfiinţeze o linie telefonică la care pacienţii să semnaleze astfel de situaţii şi să ia măsuri în privinţa conducerii spitalelor în care aceste cazuri se repetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here