Promoții excepționale la Copou Garden Residence

Lucrările la Copou Garden Residence, cel mai exclusivist complex de locuințe din Iași, avansează într-un ritm alert respectând cu strictețe regulile impuse cu privire la pandemia  COVID-19. Structura primului din cele șapte blocuri din complex este deja finalizată. Dezvoltatorul este decis să lucreze la foc continuu, în condiții maximă de siguranță  în perioada următoare pentru a finaliza anul acesta prima clădire din cadrul proiectului.

 

Val de promoții pentru viitorii proprietari

Copou Garden Residence vine către viitorii proprietari cu oferte promoționale și reduceri la apartamente direct de la dezvoltator. Echipa de consultanți este la dispoziția tuturor cu informații despre stadiul proiectului și promoțiile în vigoare. Designerii și arhitecții dezvoltatorului au lucrat pentru a le propune clienților amenajări interioare spectaculoase, cu finisaje de top și tehnologie de ultimă generație.

 

Cel mai mare parc verde rezidențial din Iași

La începutul acestui an au fost inițiate primele discuții cu una dintre cele mai importante firme din Italia în domeniul peisagistic în vederea proiectării și amenajării grădinii interioare din cadrul complexului. Parcul Copou Garden Residence va avea 20.000 metri pătrați și se dorește a fi unicat. Grădina  va impresiona prin varietatea vegetală și prin amenajarea peisagistică care va fi realizată cu cei mai buni specialiști în domeniu. Arborii care vor înfrumuseţa arealul vor avea înălțimi de până la 12 metri, printre aceștia regăsindu-se: paltini, cedri, brazi, molizi argintii și stejari. Peisajul feeric va fi completat cu mai multe specii de arbuști ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii și multe altele.

 

Oferta de apartamente

În funcție de nevoi, viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere:

 

  • Apartament cu o cameră 42 mp – compus din cameră de zi, bucătărie, baie și hol
  • Apartament două camere 56 mp – compus din cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, două holuri
  • Apartament cu trei camere 73 mp – compus din cameră de zi, două dormitoare, bucătărie, baie, hol

Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare dispuse astfel: la nivelul solului 180 de locuri, la nivelul demisolului 570 locuri, iar la subsol 500 de locuri. La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri ansamblul rezidențial. La amplasarea locuințelor s-a ținut cont de orientarea camerelor față de punctele cardinale, de vânturile dominante și de însorirea maximă în timpul verii. Materialele folosite în construcții, finisarea și dotarea acestora se aleg pentru a asigura un maxim de confort termic, acustic și estetic.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here