Hrițaco-lăzeștii GDS-iști strigă soprane la gard

Numa’ proștii sau fraierii n-au priceput câ, de mulți ani, auto-cocoșitul ” lider al presei locale ” ieșene a devenit, sub bagheta duetului Hrițac/Lăzescu-GDS, un semi-tabloid cu pretenții de produs premium. Adică un fel de producătoare de la gară, cu figuri dă damă dă companie dă pă Șanț Elizeu. Ori ca un ” blindon ” de trăscău din pufoaică, îndoit cu ” mitilic ” și vîndut drept țuică de prune.

Ori poate vi se pare că un ” Viol cu limba „, proptit de pălmașii hrițaco-lăzești ca mare subiect de interes popularo-entelectoal, o fi v’un teribel  motiv de preocupare cerebrală a maselor largi, progresiste ? Plus sute de alte asemenea reziduuri, ambalate în hîrtie de ziar.

Ca să ne mai dea încă un prilej de-a ne convinge că nivelul ” liderului ” e unul de gazetă de perete a măhălălii din centru, hrițacii lăzești ne-au povestit zilele astea, în stilul tabloid deja obișnuit, despre cazul sopranei mutilate în mod suspect, la domiciliul propriu : iz de vomă, bîrfe de țațe înăcrite, izmene conjugale scoase pe gard etc.

Iar ca să fie totu’ ca la carte, hrițacul care-a scurmat prin gunoiul cazului ne-a adus la cunoștință un fapt esențial, într-o formulare de mare efect : colegii victimei ” o strigă Marinela „.

Vă daț’ sama …? Autorele articolului nu ne-a spus unde o strigă colegii așa – la gard, lîngă scenă sau la crîșmă. Ori în paginile gazetei de perete ” Toloaca tîrgulu’ „. Dar principalu’ e că am aflat acest detaliu important, într-o formă demnă de ” liderul presei dorohoiene „. Sau țîbăneștene.

Nu știm cum și unde îi strigă consoartele pe alde Hrițac & Lăzescu, ori pe restu’ pălmașilor din ograda lor. Da’ e clar un lucru : băăi, liderii nulii, dacă vă strigă cumva jurnalismul decent, aveți o singură variantă de răspuns – ” Absent ! „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here