Probleme în raiul autostrădist

 

Cine e Ciprian Mitoşeriu v-am zis nu demult : un avocăţaş dubios, condamnat de nişte judecători la închisoare, pentru golănii cu terenuri, dar achitat de alţi judecători, probabil pe bază de isihasm & levitaţie. Şi om de nădejde al catindatei autostrădiste & ” independente ” Gregoriana Tudoran, cea care s-a afişat cu el fără probleme, public, în plină campanie electorală.

Ca dovadă că ex-condamnatul la pîrnaie e om de bază al autostrădistei, după alegeri musiu avocat a făcut o dezvăluire tare nervoasă, vizavi de şeful de campanie al amazoanei Grego’, ză big guru Pavel Lucescu. Ce-a trîmbiţat avocatul cu pricina, plin de spume verbale şi nervi feisbucici ? Că managerul electoral Lucescu a venit beat la prezentarea lui către echipa de campanie, că n-a făcut mai nimic din ce-a promis, că şi-a lăsat baltă catindata în ultimele două săptămîni dinaintea alegerilor, iar apoi a vorbit-o de rău pe doamna Grego’. Pam-pam.

Precum am zis, musiu avocat autostrădist e mai dubios ca vinul de Vrancea vîndut pe marginea şoselei. Doar că, adesea, gura inculposului nu zice doar prostii sau sperjurării. Deci, dacă puneţi acuzaţiile mitoşeriste pe seama manipulării pesedisto-putiniste, aş zice să vă mai gîndiţi oleacă. Da’ nu mult, că vă poate cauza la varicocel.

În rest, putem doar să rîdem ca la filmele cu Mister Bean. Zău, chiar nu s-a găsit nimeni,  nici un urtoi, nici un dobrinc, în toată măreaţa echipă a salvatoarei Tudoran, care să-i explice divei cum stă treaba cu guru Lucescu şi anumite substanţe, lichide ori nu ?

Şi de-alde ăştia vor să ne salveze, prin fotosinteză şi autostradă … Bine măcar că nu l-au angajat pe Homer Simpson. Sau pe Borat, personajul ultra-priceput în realităţi post-comuniste.

Lasă, tanti Grego’ , nu fi tristă : la anu’ , la primărie, îţi recomandă urtoii din echipă un nepot de-al lui Petrache Lupu de la Maglavit. În duet cu Loredana Groza, acompaniată de corul papagalilor civici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here