Primarul Chirica spune că nu e agent SIE, dar laudă serviciile de informații

Primarul Mihai Chirica a dat din nou asigurări, marți, că nu este agent al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), așa cum afirmase recent liderul PSD, Liviu Dragnea, într-o discuţie privată cu alţi şefi din partid.

„Oricare cetăţean al României care îşi iubeşte ţara ar fi încununat de onoare dacă ar putea să facă ceva pentru ţara lui. Că face parte din SIE, cu atât mai mult. Eu, în momentul de faţă, am un singur pact: pactul cu ieşenii, pe care l-am semnat aproape în alb, urmând să-mi duc misiunea până la capăt aici. Eu îmi iubesc oraşul şi ţara, iar de la aceste două premise plec în orice demers pe care îl fac. Dacă cineva poate să înţeleagă acest lucru, este bine, dacă nu, este mai puţin relevant“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul a ținut să laude, însă, activitatea serviciilor de informații.

„Serviciile române de informaţii, indiferent unde sunt ele, sunt instituţii ale statului care trebuie respectate, pentru că de ele depinde siguranţa noastră. Faptul că la noi nu sar bombe pe stradă, faptul că la noi nu umblă descre­ieraţi cu cuţite tăind gâtul la tre­cători, la turişti, se datorează şi acestor servicii de informaţii care stau şi veghează la siguranţa Ro­mâniei şi a cetăţenilor“, a mai spus primarul Chirica.

Liviu Dragnea a reafirmat marți seara, conform HotNews, că primarul Mihai Chirica este membru al unui serviciu de informații secrete.

„În ceea ce îl privește pe Chirica, am spus în glumă, dar a fost o glumă serioasă“, a precizat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here