Primarul Brașovului i-a mutat biroul viceprimarului în cimitir

Un scandal a izbucnit în Brașov după ce rapoartele de pontaj arătau că viceprimarul, Sebastian Rusu, ar fi petrecut doar o oră pe zi la serviciu în ultimele 6 luni și ar fi neglijat responsabilitățile sale. Primarul Allen Coliban a reacționat mutând biroul viceprimarului în cimitir, invocând neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Rusu respinge acuzațiile, susținând că munca sa s-a desfășurat pe teren, nu la birou.

Coliban a justificat mutarea susținând că Rusu nu și-ar fi îndeplinit atribuțiile. Potrivit rapoartelor de pontaj, viceprimarul a fost prezent numai o oră pe zi la serviciu. Pe de altă parte, Rusu a argumentat că acțiunea primarului a fost o reacție la faptul că el a făcut public un raport al Curții de Conturi, dezvăluind pierderi financiare semnificative și administrația Coliban ca nefiind eficientă.

Mi-a retras și din atribuțiuni, iar mutarea asta la cimitir vine ca un fel de pedeapsă pentru a mă scoate practic din acea clădire unde am acces și unde mă pot duce să cer informații. Eu sunt un om de teren, merg, discut cu oamenii, este o altă chestie care a deranjat foarte mult„, a declarat Sebastian Rusu, viceprimar Brașov.

Viceprimarul a considerat mutarea în cimitir ca fiind o pedeapsă pentru a-l înlătura din locul unde poate avea acces și poate obține informații. El a subliniat că stilul său de lucru este mai orientat către teren, interacționând cu oamenii, ceea ce ar fi stârnit nemulțumirea primarului.

În urma conflictului, Rusu va fi responsabil numai pentru administrarea Cimitirului Municipal din Brașov, în timp ce tensiunile dintre el și primarul continuă să alimenteze disputa în cadrul administrației locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here