Primarii PSD nu-l mai vor pe Mihai Chirica sef la judet. Edilul Iasului nu-i baga in seama si merge inainte

Trei primari PSD ai unor comune din judetul Iasi au sustinut astazi o conferinta de presa, in care au aratat inca o data faptul ca se delimiteaza de ultimele declaratii publice facute de primarul Iasului, Mihai Chirica, si si-au reiterat sprijinul pentru Guvernul Grindeanu si conducerea centrala a partidului. Edilii Mihai Mihalache (Schitu Duca), Vasile Baciu (Al.I. Cuza) si Mihai Plumbu (Movileni) au prezentat si o lista cu semnaturi, spun ei, ale tuturor celor 63 de primari PSD din judetul Iasi, plus si ale unor deputati, precum Vasile Catea sau Vasile Axinte, anexata la o scrisoare catre liderul Liviu Dragnea, in care propun “retragerea delegarii pentru functia de presedinte interimar al Organizatiei Judetene Iasi a PSD a domnului Mihai Chirica, cu pastrarea calitatii de membru PSD”.

In replica, Mihai Chirica a afirmat ca, pur si simplu, semnaturile primarilor au fost date in fals si nu sunt reale. Acesta a mai precizat ca semnatarii, inclusiv parlamentarii, fac jocul secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu si ca Mihai Mihalache are un motiv de suparare personal, si anume acela ca nu a fost numit pe lista candidatilor pentru Parlament…

Vice-presedintele PSD la nivel national, Mihai Chirica a afirmat ca va ramane in continuare alaturi de social-democrati, dar ca nu va da inapoi in demersul sau de pana acum.

„In calitate de presedinte al organizatiei PSD Iasi nu exista nici o motivatie sa nu-mi continui traiectoria social-democrata si mergem impreuna cu colegii care au o viziune mai departe decat buzunarul pentru ziua de maine. Mergem sa facem totusi din acest partid un partid de care sa ne mandrim cu totii, care sa aduca cat mai multi tineri. Eu sunt convins ca, mai ales colegii din organizatiile de tineret vor gandi in acelasi sens, ceea ce le-am recomandat si parlamentarilor cu care am vorbit de dimineata, sa nu cumva sa-i apuce vreun gand sa paraseasca social-democratia pentru ca are perspectiva solida, europeana si trebuie sa o sustinem in continuare”, a mai spus Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here