Prima doamnă a SUA are un iubit, iar Donald Trump știe tot

Melania Trump ar avea un iubit pe care Donald Trump îl cunoaște deja, susține Mediafax, care citează International Business Times. După ce soțul său a câștigat alegerile prezidențiale din 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Inițial, aceasta a declarat că dorește să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar.

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susține că lucrurile nu ar fi stat tocmai așa. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, arată sursa citată.

Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times. Hank Siemers, presupusul iubit al Melaniei Trump ”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Între timp, Political Flare a enumerat lucrurile pe care le-ar fi descoperit despre iubitul Melaniei și relația ei cu președintele Statelor Unite. Au semnat deja actele de divorț Publicația susține că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales președinte. Așadar, Melania va continua să fie ”întemnițată” în mariajul cu Trump până când mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc. Pe Twitter circulă o fotografie cu Siemers, iar unii utilizatori sunt convinși că Trump este nesigur de fizicul său din cauza iubitului Melaniei. ”Doresc să vă reamintesc de ce Donald Trump este așa de nesigur de masculinitatea sa. Are un motiv foarte bun”, a scris un utilizator pe platforma de socializare.
Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here