Premii cu explozie întîrziată

După cum  aflăm dintr-un articol de laudă, publicat într-o gazetă care pînă mai ieri îl umplea de cacao, marele manajer de la spitalul de psihiatrie bahluiez a obţinut un teribel suptces manajerial : două premii la Londra, unul pentru el, cică, altul pentru spital. Dom’ manajer ar fi, deci, ăl mai tare manajer din Sud-Estul cartierului Bucium, iat spitalul condus de ‘mnealui e în fruntea clasamentului din curtea interioară proprie.

Dacă te uiţi un pic peste prezentarea competenţilor londoneji care l-au premiat pe manajerul din Bucium, nu-ţi trebuie prea mult ca să pricepi despre ce e vorba, chiar dacă n-ai habar de prăpădul medical păstorit de nea premiantul. Nu doar că e plină lumea de asemenea premii prestigioase care, contra cost, fac din cacao – wolfram. Dar căderea lui Secureanu, vestitul manager de spital bucureştean, arestat nu chiar demult, a început tot cu o garnitură de premiu londonez.

Prin urmare, nu i-ar strica lui dom’ manajer premiatul să stea cu bagajul gata făcut. La cît de nesigură a ajuns în zilele noastre orice protecţie, oricînd poate apărea un prilej de excursie la loc răcoros. Mai ales că un fost manager, Burlea junior, a deschis mai demult sezonul. Bine măcar că dealul Buciumului e mare, şi prin livezi se poate fugi mai uşor de mascaţi. Şi de premiile în vacanţe răcoroase, oferite generos de agenţia de turism DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here