Povestea românului care a câștigat de 14 ori la LOTO

În lumea loteriilor, puțini români au auzit de numele lui Ștefan Mandel, matematicianul român care a reușit să descopere secretul câștigului garantat la loterie. Geniul său i-a adus de 14 ori premiul cel mare la Loto, inventând „Sistemul Mandel”. Cu toate acestea, succesul său a fost însoțit de anchete ale autorităților americane, inclusiv CIA.

Primii Pași și Câștigurile în România:

Ștefan Mandel și-a început cariera în România, unde a lucrat ca economist. Aici a câștigat prima dată la Loto, testând formula sa de succes pe piața românească. Cu banii câștigați, a emigrat în Australia, cumpărându-și astfel ieșirea din țară spre Antipozi.

Sistemul Mandel: Matematică și Logica Câștigului:

Formula sa, cunoscută sub numele de „Sistemul Mandel”, este surprinzător de simplă și eficientă. Se bazează pe matematică, logică și interpretare. Ideea de bază a sistemului său este acoperirea tuturor combinațiilor posibile de numere prin achiziționarea unui număr suficient de bilete de loterie.

Observând că „jackpotul” este de obicei de trei ori mai mare decât costul total al biletelor care acoperă toate combinațiile posibile, Mandel și-a propus să cumpere bilete cu toate aceste combinații, asigurându-și astfel câștigul.

Parteneriate și Succes:

Problema principală a fost cum să acopere costul enorm al tuturor combinațiilor posibile. Mandel a căutat parteneri și investitori, convingându-i că planul său este „risc zero”. În ciuda dificultăților logistice, metoda sa a funcționat, câștigând la 14 loterii diferite și acumulând milioane de dolari.

Anchete și Retragere:

Cu toate că anchetele autorităților americane, inclusiv FBI și CIA, au urmărit activitatea sa, niciuna nu a reușit să aducă acuzații geniului român. Cu toate acestea, succesul său a dus la schimbarea legilor în SUA și Australia, făcând „Sistemul Mandel” ilegal în aceste țări. Simțind pericolul, Ștefan Mandel s-a retras din lumea loteriilor și a ales o viață discretă, cumpărându-și o casă pe plajă în Insulele Vanuatu.

Sistemul Mandel în Cinci Pași:

  1. Calculează numărul total de combinații posibile.
  2. Identifică loteriile care oferă un premiu jackpot de cel puțin 3 ori mai mare decât numărul de combinații posibile.
  3. Găsește resurse pentru a cumpăra bilete pentru toate combinațiile posibile.
  4. Cumpără un bilet pentru fiecare combinație posibilă (în prezent, procedura interzisă în SUA și Australia).
  5. Revendică premiul, plătește taxele impuse de autorități și împarte câștigurile cu investitorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here