Povestea de dragoste devine SERIOASĂ! Salman Khan I-A LUAT CASĂ Iuliei Vântur în India!

Frumuseţea prezentatoarei Iulia Vântur se pare că l-a vrăjit pe starul bollywoodian Salman Khan, care a făcut un gest neaşteptat pentru iubita lui româncă.

Ziarele indiene vorbesc despre faptul că actorul Salman Khan se străduieşte din răsputeri să-i fie pe plac Iuliei Vântur. Astfel, se pare că acesta i-a achiziţionat o locuinţă  pe Carter Road în Bandra, cea mai elegantă dintre suburbiile oraşului Mumbay.

Ştirea aceasta vine după ce, zilele trecute, presa din India anunţa faptul că Iulia Vântur s-a mutat în casa părinţilor iubitului ei Salman Khan. Prietenii actorului au susţinut că această măsură a venit ca urmare a faptului că Iulia nu cunoaşte limba şi îi e foarte greu să se descurce în India. Greu de crezut…

Şi acesta nu este singurul semn al apropierii celor doi! Zilele trecute, Iulia Vântur a apărut într-o fotografie controversată pe contul ei de Facebook. Un amănunt a lăsat Iulia să se vadă în prim plan – BINDI. Este vorba despre acel punct roşu pe care îl poartă în mod tradiţional, atât femeile, cât şi bărbaţii din India.

Semnificaţia bindi este una mistică, dar şi socială.În mod tradiţional, el reprezintă un soi de verighetă a femeii indiene căsătorite, semnul deosebind-o astfel de femeia necăsătorită. sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here