Pompierii ieşeni s-au chinuit trei ore să salveze un cal blocat în căpriorii unui pod dezafectat

Intervenţie dificilă marţi noapte pentru pompierii ieşeni. Mai bine de trei ore s-au chinuit să salveze un cal, care era în pericol să cadă în gol de la 7-8 metri. Animalul trăgea o căruţă în care se aflau un bărbat băut, soţia sa şi un copil minor. Pe drum spre casă, bărbatul a ghidat prost calul şi au intrat într-un pod dezafectat şi putred. Oamenii nu au păţit nimic, însă calul a rămas blocat între căpriorii podului.

Situaţie inedită marţi noapte în localitatea ieşeana Dobrovăţ. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a salva viaţa unui cal blocat în căpriorii unui pod dezafectat. Animalul a ajuns între scândurile putrede ale podului după ce proprietarul sau, în timp ce conducea căruţa a pierdut  controlul, cel mai probabil din cauza luminii proaste şi a stării de ebrietate în care se afla.

Bărbatul se afla în căruţa alături de soţie şi copil. Aceştia nu au păţit nimic, însă animalul era blocat între scândurile putrede. Sub el, hăul era de peste 7-8 metri.  

Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore să scoată calul. Problema a fost că bârnele podului erau putrede.

Situaţia s-a îngreunat când calul a început să se agite şi avea încă un picior blocat.    

Până la urmă au reuşit să-l ridice după ce l-au tras cu ajutorul utilitarei.

Deşi calul era epuizat şi vizibil rănit, proprietarul a făcut o improvizaţie pentru a repara căruţa şi l-a pus să îi ducă în localitatea următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here