Poliția Rutieră, dotată cu APARATE ca-n FILMELE SF. Infractorii și neregulile din circulație vor fi depistate în TIMP RECORD

Poliţiştii rutieri români au făcut câteva achiziţii cu ajutorul cărora vor identifica mai uşor şoferii care nu respectă regulile de circulaţie.

 

Astfel, noile sistemele instalate le vor permite oamenilor legii să depisteze imediat maşinile furate sau date în urmărire, şoferii care conduc fără permis, persoanele care nu poartă centura, care vorbesc la telefon sau care transporta copii mici fără scaun special, arată Adevărul.

 

Mai exact, Poliţia Rutieră anunţa că pe un Logan MCV a fost montat un sistem de citire a plăcutelor de înmatriculare, iar pe un Jaguar a fost montată o tabletă conectată la baza de date a Poliţiei Române.

 

Pentru început măsurile sunt aplicate pe drumul spre mare.

 

„Începând de astăzi (vineri – n.red.), orice maşină care va trece pe Autostrada Soarelui, unde va fi montat acest dispozitiv, va fi scanată, iar în cazul în care aceasta se găseşte pe lista neagră, poliţistul va fi alertat şi va acţiona în consecinţă”, au explicat oficiali ai Poliţiei RomÂne.

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here