Poliţia Locală o arde patriotic

După ce a prestat conştiincios servicii de urmărit amanta pentru fostul primar & amorez Gheorghe Nichita, Poliţia Locală o dă acum pe patriotisme centenare. Că asta e moda în vremea primarului Mihai Chirica, zis şi ” napoleonul de doi lei „.

Prin urmare, maşinile Poliţiei Locale au fost împodoghite cu nişte abţibilduri / stickere patriotice, care celebrează în mod pompieristic centenarul unirii din 1918. Mai că-ţi vine să cînţi imnul naţional cînd vezi maşinile din subordinea primarului patriot …

Dincolo de banii aruncaţi aiurea, aş avea cîteva sugestii pentru Mişu ” Centenar ” Chiri’ : să pună şi la toaletele din primărie stickere cu unirea din ‘918, fiindcă n-ar fi în regulă ca funcţionarii să se uşureze înainte să-şi aducă aminte de momentul glorios ; şi teancurile cu şpagă de la ” dezvoltatorii imobiliari ” merită o banderolă cu unirea, fiindcă şpaga e o constantă a istoriei noastre ; funcţionarii din primărie ar trebui să poarte pălării patriotice, roşu-galben-albastre, cu panglici pe care să scrie ” Unirea, hotel rrromînesc „.

Cît despre primarele însuşi, păstrez sugestiile pentru ziua cînd se va uni, patriotic şi creştineşte, cu arestaţii DNA.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here