Poliția Locală, daună totală

Primăretele Chirica a ținut cu tot dinadinsul să felicite pe Facebook polițiștii locali din suptordine, cu ocazia aniversării anuale a înființării kolhozului de burtoși cu șapcă mare și minte mai puțin mare. Citind laudele fierbinți comise de jupînul cașchetaților locali, îți venea să crezi că nici iarba nu crește fără ajutorul acestor neo-milițieni de cartier. Ba chiar și respiratul ar fi o problemă, în absența batalioanelor albăstrii, compuse majoritar din de-alde Bulă-desenator-de-litere.

Ce-a uitat să amintească milițianul-șef din primărie ? Episodul celebru cînd care acești maidanezi în uniformă, cu șefii lor în frunte, au făcut de rîs Iașul , ocupîndu-se nu cu ordinea & liniștea publică, ci cu spionatul amantei fostului primar, marele amorez Gigi Nichita, mentorul actualului comandant suprem, mareșalul Mișu Kir Ir Sen.

Cum rămine, deci, cu onoarea nereperată a gvardiștilor locali bahluiezi ? Las-că le-o leperează mnealui, dom Mișu . Că cum combate mnealui, mai rar așa ceva. Zi-le, domnu’ Mișu !

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here