Plata unei datorii cu sex oral rămâne legală în Spania

O problemă juridică atipică a apărut în Spania, după ce o femeie din Mallorca i-a cerut fostului cumnat să o împrumute cu 15.000 de euro, iar el i-a cerut, la scurt timp după aceea, să-i facă sex oral în schimbul datorie, potrivit presei din peninsulă.

Tribunalul din Palma di Mallorca nu a considerat infracțiune stingerea unei datorii bănești între adulți prin relații sexuale. Secțiunea 2 a Tribunalului din Palma a hotărât că plata unei datorii contractate voluntar cu felație sau „a deveni xiribeva [prostituată] a creditorului în timp ce împrumutul era plătit” nu este o infracțiune și, din acest motiv, a respins contestația formulată de victimă.

Cazul a ajuns la Curtea Constituțională a Spaniei care a respins recursul reclamantei, spunând că plângerea este inadmisibilă deoarece nu justifică „semnificația constituțională specială” a cauzei.

Curtea Constituțională a Spaniei nu apreciază dacă invocarea sexului oral ca modalitate de plată a unei datorii este legală sau nu pentru că înțelege că „nu are suficientă importanță constituțională”, așa că a închis dosarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here