Petrecere anti Valentine’s Day dată de veteranii scenei românești

Sărbătoarea Sfântului Valentin nu este privită la fel de toată lumea. O parte a celor mai reprezentativi old boys din biz-ul autohton au organizat aseară un spumos party anti Valentine’s Day la care prezența feminină a fost interzisă.

Emil Mitrache, fosta vedetă a sitcom-ului ”la Bloc”, Toni ”Mârlanu” Ionescu (comediantul ce s-a făcut cunoscut în serialul ”Trăzniții”),  veteranul solist și compozitor Adrian Romcescu, Adi Cristescu, Dan Blueman, DJ Adrian Măciucă, organizatorul concertistic Niki Constantinescu și Vali Crăciunescu (artistul care și-a serbat și ziua de naștere  cu acestă ocazie) au chefuit băiețește chiar la Sala Polivalentă, fără să fie nevoiți să împartă inimioare ori declarații spumoase.

 

 

 

 

 

Veteranii scenei românești care s-au strâns laolaltă și au spus  ”Nu” sărbătorii de ”împrumut”, s-au delectat cu muzică live 100% românească, antrenul fiind susținut de Adrian Romcescu, care este și președintele juriului la preselecția națională Eurovision 2017 și sărbătoritul Vali Crăciunescu, nonconformistul acordeonist care a împlinit 43 de ani, ocazie cu care a asigurat masa și  sprițul. Vali le-a adus aminte invitaților de zeci de teme folclorice și lăutărești, dar și piese patrotice din perioada debutului său, în cadrul celebrului concurs național ”Cântare României”, în perioada dinainte de ’89.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here