Perspective tot mai negre pentru Trump. Aleşi republicani se delimitează de acuzaţiile de ‘fraudă’ în alegeri ale preşedintelui american

Mai mulţi aleşi republicani s-au delimitat de acuzaţiile de ”fraudă” în alegeri lansate de preşedintele american Donald Trump, relatează vineri dpa preluat de agerpres.

„Aceasta devine nebunie”, a spus Adam Kinzinger, un congresman din Illinois, apreciind că preocupările legitime cu privire la fraudă ar trebui tratate legal. El a avertizat de asemenea asupra răspândirii ”dezinformării”.

”Nu există nicio susţinere pentru afirmaţiile preşedintelui din această seară care subminează procesul nostru democratic. America numără voturile şi trebuie să respectăm rezultatele aşa cum am făcut întotdeauna înainte”, a spus Larry Hogan, guvernatorul republican din Maryland.

”Dacă cineva are dovada unor nereguli, ar trebui să o prezinte şi să o rezolve. Orice este mai puţin dăunează integrităţii alegerilor noastre şi este periculos pentru democraţia noastră”, a declarat Paul Mitchell, un congresman din Michigan.

Senatorul Pat Toomey din Pennsylvania a afirmat de asemenea că nu vede nicio o dovadă a unei fraude semnificative în alegerile din 3 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here