Pe la Iași n-ai s-o mai vezi, bomba cu adidași verzi

Campioana de săptămâna aceasta se numește Laura Iscu, o altă mândră care a reușit să ne facă mândri că suntem ieșeni. Până să o zărim pe Laura nu eram foarte siguri de ce o să scriem în scrisoarea către Moș Crăciun. Acum lucrurile s-au schimbat! Toți o vrem Laurica! Un coleg care deja apucase să trimită scrisoarea Moșului, în care cerea amânarea plății pentru factura de la gaz, a trimis o rectificativă în care il roagă să-i dubleze factura și să îi transforme nevasta în Laura.

Miniona noastră sexy s-a născut prin ’90 aici, la Iași, a făcut școală tot aici, după care și-a luat zborul la Cluj. La Cluj, frumoasa Laura și-a găsit un băiet „corect”, care să o iubească și care să o plimbe cu Mercedes de vreo 100.000 de „iepuroi”. Domnișoara noastră zice că este freelancer la Laura Nails, adică pune unghiuțe, dar mai e și „analist financiar” la Cercel, adică firma lui iubi, care se pare că este un băiat foarte capabil.

Lăsând gluma la o parte, nouă ne place tare Laura și abia așteptăm ca boyfriendu’ Cercel să o mai ducă undeva unde e cald, s-o mai vedem pe duduța Iscu în chiloți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here