Pe această canapea, din cer a căzut o stea

Crush-ul nostru de săptămâna asta se intitulează Cătălina Mihaela, este din Iași și a reușit să ne facă să ne simțim tineri din nou. Noi, niște sensibili, am mai simțit emoție, dorință și alte trăiri de acest fel, dar cu Miha’ e altfel. La Miha’ am simțit fluturi în stomac ca la prima „îndrăgosteală”, cu tremurici de picioare și bâlbâială. Nu știm ce vârstă are Cătălina, nu știm cu ce se ocupă dar știm că nutrim niște sentimente sincere pentru această scumpă domniță.

 

Din ce am văzut pe rețelele de socializare, cel mai probabil Mihaela este un model ceva. Și nu model de-ăla de la Capatos! E la nivelu’ lu’ Catrinel Menghia, cel puțin. Superba noastră campioană nu stă locului nici s-o pici cu ceară. Azi e la Iași, mâine în Tenerife, poimâine în Dubai, apoi la Hollywood și tot așa. Cert este că e plătită foarte bine pentru ceea ce face.

Cătălina Mihaela spune că cel mai bine îi șade în negru pentru că așa îi este și inimoara. Noi știm că doar încearcă să fie dură și de fapt ea e pură precum un îngeraș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here