Patronul de la Vivertine, nuntă de fițe pe o plajă din Thasos. Invitații petrec de o săptămână | FOTO VIDEO

Acum câteva zile, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Iașului, Cezar Amititeloiae, s-a căsătorit. Fondatorul Vivertine și-a unit destinul cu Manuela Alexuc, iar evenimentul a fost unul cel puțin spectaculos.

Cei doi au avut o nuntă fastuoasă organizată ca la carte, atmosfera fiind întreținută de artiști români. Ceremonia a avut loc pe o plajă de lux din insula grecească Thasos, iar mirii au optat pentru un dress code “all white”.

Manuela a făcut furori cu o rochie ce a lăsat la vedere corpul demn de un manager al unei săli de fitness. Şi nu doar mireasa a furat priviri, ci şi mirele, care s-a asortat de minune cu aleasa inimii sale. La câteva zile de la marele eveniment, invitații încă petrec și postează pe rețelele de socializare poze și filmări din Thasos.

Cezar Amititeloaie are 49 de ani, a urmat studiile Facultății de Medicină din Iași și este fondatorul Vivertine, un proiect ce oferă o gamă variată de servicii, de la sală de fitness la consultații medicale.

Medic specialist cardiolog, antreprenor, pasionat de nutriție, sport și psihologie Cezar spune că a ales să își dedic cariera prevenției, sa îi ajute pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață și să-și ia sănătatea în propriile mâini.

Manuela Alexuc a absolvit în 2010 cursurile Facultății de Filosofie și Științe Politice la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, după care a terminat un master în Economie și Afaceri Internaționale. Din 2017 lucrează ca PR și manager de vânzări la Vivertine, iar în prezent studiază Psihologie și Științe ale Educației la UAIC.

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here