Patricia Kaas la Iaşi

În perioada 14-23 iunie se desfăşoară la Iaşi Festivalul Internaţional al Educaţiei .

Invitaţi de marcă la Festivalul Internaţional al Educaţiei, care se desfăşoară pentru prima dată la Iaşi în perioada 14-23 iunie. Este vorba despre Patricia Kaas, Viorica Cortez, şi Remus Azoitei. Vor fi concerte în aer liber, festivalul de carte şi autori pentru copii şi adolescenţi, dar şi spectacole stradale. Acestea vor fi concentrate pe bulevardul Ştefan cel Mare, dar şi la Muzeul Unirii, respectiv Teatrul Naţional.

În perioada 14-23 iunie Iaşul va deveni oraşul „Festivalului Internaţional al Educaţiei”. Publicul din Iaşi este invitat, timp de 10 zile la un festival exploziv, unic în ţară, cu un concept nou, care aduce educaţia, cultura şi artă în aer liber.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente este concertul în aer liber susţinut de Patricia Kaas, în Piaţa Palatului Culturii. Vor fi două categorii de bilete, pentru cei care vor un loc pe scaune, sau pentru cei care optează pentru un loc în picioare, la un preţ desigur mai scăzut. Însă având în vedere că spectacolul are loc în aer liber, ieşenii pot să îl asculte şi din afara spaţiului rezervat, fără a plăti însă nimic. Concertul va avea loc începând cu ora 20:30.

 

Andreea Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here