Parlamentar rus, despre mobilizare: Este începutul sfârșitului Ucrainei

Deputatul Dumei de Stat Andrei Guruliov s-a arătat foarte entuziasmat de anunțul președintelui Vladimir Putin privind mobilizarea militară parțială, susținând că această măsură va însemna ”sfârșitul” Ucrainei.

Guruliov a făcut aceste declarații înainte ca Putin să anunțe mobilizarea, fiind însă convins că măsura va fi una decisivă în războiul Rusiei cu Ucraina.

”Îmi este clar că decizia de astăzi este începutul sfârșitului Ucrainei. Asta e, națiunea aceea nu mai există, nu există. Producțiile de film despre Bucea sau Izium nu o să schimbe asta. Va veni timpul și totul va ieși, va fi mai târziu și fără Ucraina. Ucraina nu există, istoria Ucrainei se termină, poate că este un lucru bun”, a declarat Guruliov, potrivit Newsweek, într-o înregistrare video care a devenit virală pe Twitter.

Vladimir Putin a lansat, miercuri dimineață, amenințări fără precedent, într-un discurs în fața națiunii, primul de la începutul războiului din Ucraina.

Putin a declarat că Rusia este pregătită să utilizeze „toate mijloacele sale de apărare, inclusiv nucleare, pentru a se apăra”. Liderul de la Kremlin a mai anunțat și mobilizarea parțială a rezerviștilor ruși pentru a suplimenta forțele din așa-numita operațiune specială.

Andrei Guruliov este un deputat cu funcție de adjunct al Dumei de Stat din Rusia, fost comandant adjunct al districtului militar de sud al Rusiei.

El este cunoscut ca fiind un propagandist al Kremlinului.

În luna iunie, Guruliov a declarat că vrea ca statele baltice și porturile olandeze să fie bombardate: ”O torpilă ar fi suficientă”, a spus deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here