PARIS HILTON S-A CUMINŢIT. Va fi mămică

Paris îşi trăieşte din plin iubirea alături de fotomodelul spaniol River Viiperi, cu care s-a logodit în luna mai şi căruia îi va dărui, se pare, un copil.

 

Paris Hilton este de nerecunoscut. Din petrecăreaţa Hollywoodului, aceasta s-a transformat într-una dintre cele mai cuminţi vedete.

 

De când l-a cunoscut pe iubitul ei, fotomodelul spaniol River Viiperi (21 de ani), moştenitoarea imperiului hotelier Hilton s-a schimbat complet. A renunţat la stilul petrecăreţ care a făcut-o celebră la Hollywood, dând din ce în ce mai multe semne de cuminţire.

 

 

Astfel, zilele trecute, la doar două luni după ce controversata blondă şi River s-au logodit la Cannes, în Franţa, Paris (31 de ani) a apărut pe o plajă din Malibu, atrăgând privirile celor din jur şi uimind pe toată lumea, fiind departe de imaginea cu care şi-a obişnuit fanii şi apropiaţii.

 

Silueta trasă prin inel a divei a dispărut fără urmă, ea afişându- se pe plajă îmbrăcată într-un costum alb prin care se puteau observa cu uşurinţă atât formele voluptuoase pe care le-a dobândit în ultimele luni, cu sânii mai mari, cât şi burtica de gravidă, Paris pregătindu-se, se pare, să devină mămică.

 

(Sursa: showbiz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here