Părintele Iustin Pârvu s-a întors la mânăstirea Petru Vodă

Părintele Iustin Pârvu s-a întors ieri acasă, la Mănăstirea Petru Vodă. Externat de la Spitalului de oncologie “Dr. Ioan Chiricuţă” din Cluj unde a suferit a doua operație în mai puțin de o săptămână, duhovnicul a fost transportat cu un elicopter pus la dispoziție de un om de afaceri.

Aparatul a aterizat undeva aproape de obștea de la Petru Vodă de unde duhovnicul a fost preluat de o Ambulanță și dus la Mănăstirea Paltin (lăcaș din vecinătate care funcționează ca așezământ de caritate al Mănăstirii Petru Vodă). Reprezentanții Mănăstirii Petru Vodă au ținut și să mulțumească celor care i-au oferit sprijin duhovnicului aflat în suferință dar, de asemenea, au informat și despre faptul că SMURD nu a dorit să ofere un elicopter pentru transport:

„În numele Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, mulţumim doctorului Dan Tudor Eniu şi întregului personal al spitalului de oncologie “Dr. Ioan Chiricuţă” din Cluj, pentru tot sprijinul şi asistenţa profesională acordată zi şi noapte în ultimele trei săptămîni. Mulţumim, de asemenea, domnului Dorinel Umbrărescu pentru că a pus gratuit la dispoziţie elicopterul cu care Părintele Justin a fost adus de la spitalul din Cluj (după ce solicitările noastre s-au lovit din partea S.M.U.R.D.-ului de cel mai vehement refuz, la toate nivelurile la care s-a intervenit), piloţilor, pentru profesionalismul lor, şi echipajului de ambulanţă care a vegheat ca părintele să ajungă cu bine la chilie”. Sursa: Ziarul Ceahlaul

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here