Pariem un sac de bani că-i cea mai bună din Pașcani

Frumoasa de săptămâna aceasta se numește Anca Petianu, este din Pașcani și are 26 de ani. Pășcăneanca este cântăreață și  s-ar putea să o cunoașteți după numele de scenă – Kaira. După ce a absolvit cursurile Colegiului Național Mihail Sadoveanu din Pașcani, Ancuța a luat calea Bucureștiului, unde i-a cunoscut pe băieții de la Kazibo, o casă de producție cu care lucrează și în prezent. Îngerul din Pașcani a performat alături de artiști români celebri precum Sișu, Delia și Elena Gheorghe.

Chiar dacă e mai toată ziulica pe drumuri, Kaira își face timp și pentru zecile de mii de fani care o urmăresc în mediul virtual, pe care îi delectează cu mesaje, poze și filmulețe.

Artista spune că farmecul ei constă în faptul că este cameleonică, nu știe unde să se încadreze nici ca stil muzical, nici ca vestimentație sau atitudine și așa își menține fanii curioși.

Idolul Ancăi în materie de fashion este Rihanna și asta se vede în vestimentația plină de culoare a artistei.

Pe lângă cântat, zeița mai face vlogging, are un magazin online cu tricouri personalizate și mai dă și sfaturi de fashion și make-up. Hărnicuță ca o albinuță.

 

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here