Parchetul trece, dosarele zace

Din surse demne de încredere, citate des și de antenele lui Voiculescu, a ajuns și la urechile distinsului nostru edil, june și baron vestea că imediat după mahmureala post revelion începe jihadul, în traducere liberă schimbarea șefimii de la parchete.

La drept vorbind, pe cei ce n-au treabă decât cu parchetul din sufragerie, treaba asta îi lasă profund și direct reci, dar când e vorba de un personaj de talia lui domnu Mișu, nu-i vesel deloc. De ce? Simplu. Dosarele.

Cei ce au fost aveau consemnul dat de cine trebuie să …mucles trebuie să plece, ăștia care vin, deontologi de dreapta, nu se știe ce-i cu ei.

Așa că agitația din ultima vreme a junelui edil este generată de această perspectivă nașpa, măria sa făcând oarece presiuni în Orașul lui Vodă să se mai țină dosarele alea o vreme, că cu ăștia de aici nu se știe. Asta pe de-o parte.

Dacă se și uită de ele, săru’ mâna și-un picior, că-i din același material. Prețul? Ei, asta-i bună! N-ar trebui să urmeze încă un mandat, cu autorizări, cu alea-alea, … Teoretic, of course.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here