Pacu a ajuns în Europa. Temutul pește OMOARĂ BĂRBAȚII, atacându-le ORGANELE GENITALE

Temutul pește Pacu, faimos pentru faptul că ucide bărbaţii atacându-le organele genitale, a fost descoperit în Sena, iar experţii se tem că aceeaşi specie de pește va ajunge şi în apele din Marea Britanie.

 

Cunoscut în Papua Noua Guinee sub numele de „Tăietorul de bile”, peştele, asemănător cu temutul piranha, a fost descoperit pentru prima dată în Europa în luna august, relatează independent.co.uk.

 

Atunci experţii i-au avertizat pe bărbaţii care înoată în canalul Øresund dintre Suedia şi Danemarca să nu o facă fără costumul de baie pentru că se expun atacurilor.

Săptămâna trecută, însă, autorităţile pariziene au anunţat că peştele Pacu a fost descoperit şi în râul Sena.

„Acest peşte nu este unul deosebit de periculos în mod normal, însă are o muşcătură serioasă. Au fost câteva accidente în Papua Noua Guinee, unde câţiva bărbaţi au rămas fără organele genitale după ce au fost muşcaţi. Peştii mușcă pentru că sunt flămânzi”, a povestit expertul Henrik Carl.

Peştele Pacu este o rudă cu celebrul piranha şi este în mod normal întâlnit în Amazon. Poate creşte până la 25 de kg, iar atacurile lor au provocat morţi în America de Sud, în special în cazul bărbaţilor.

(Sursa: stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here