„Ortodoxie, dulce poponărie”

Mitropolia Moldovei & Bucovinei a vestit prostimii cotizante, prin intemediul unui nene cu barbă, halat negru şi tupeu ghebos : totul e în regulă cu prea-dosnicul Corneliu, ex-episcopul homosexual şi posibil practicant al sexului cu minori. Adică nu primeşte leafă de 20.000 de lei, ci sub 5.000. Şi nu stă singur într-o casă de protocol, ci doar într-o treime din ea. Iar călugăriţele de la respectiva mănăstire nu-i fac nici curat, nici mîncare, nici alte chestii.

De ce primeşte leafă, ba încă babană, acest jeg moral şi probabil penal ? Purtătorul de nesimţiri verbale mitropolitane ne-a lămurit : fiindcă e ” episcop care s-a retras, la cerere, din funcţie „. Da, în mizeria numită BOR, asta e tot o funcţie. Iar leafa de posibil copulator de minori i-o plăteşti tu, fraiere care citeşti acum.

Cît înseamnă ” o treime ” dintr-o casă de protocol a unei mari mănăstiri, cum e cea unde stă jegul ex-episcopal ? Probabil sub 100 de metri pătraţi, ca s-o dăm pe jmecherii mitropoliceşti. Sau credeţi că acea casă de protocol e un bordei acoperit cu paie ?

De ce nu e arestat jegul ex-episcopal, pentru acuzaţii de sex cu minori  ? Întrebaţi procurorii drept-credincioşi. Eventual stuchiţi în sîn şi spre procurorul de caz & colegii lui, care nu consideră că asta ar fi un motiv de protest public, ca în alte cazuri cu iz politic.

De ce are parte jegul episcopal & penal de toate aceste favoruri din partea Bisericii Ortodoxe Romîne şi a structurilor juridice / de informaţii ale statului romînez ? Fiindcă ştie multe mizerii despre alte jeguri ortodoxe, cu funcţii şi mai mari.

Precizare : ” poponărie ” n-are nici o legătură cu homosexualitatea, ci cu jegurile morale & penale în halat de popă, care pe faţă condamnă homosexualitatea, iar prin spate fac sex cu minori. Sex penal. Da, procurorii şi ofiţerii care acoperă aşa ceva sînt tot poponari. Cu dosul în două luntri adică. Penale.

În rest, tot respectul pentru homosexualii decenţi şi morali. Da, poponarilor cu cruce şi halat negru, pe ei i-ar ocroti rabi Ieşua din Nazaret de o mie de ori mai mult decît pe voi.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here