Oana Zăvoranu și Alex se destăinuie. Amănunte neștiute din relația lor

Oana Zăvoranu și Alex se destăinuie. Cei doi au mărturisit ce anume îi ține împreună de aproape patru ani de zile.

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu s-au căsătorit în iunie anul trecut, dar formează un cuplu de aproape patru ani.

De valentine’s Day, Alex a surprins-o pe cea care îi este soție.

I-a adus un portbagaj plin de baloane, inimioare și flori.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de televiziune, Alex a explicat ce anume îl atrage mai mult și mai mult la Oana Zăvoranu, soția sa.

 

Oana Zăvoranu și Alex se destăinuie: „E femeia perfectă”

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf a declarat că nu poate sta prea multă vreme despărțit de Oana Zăvoranu, cea care revine din nou la TV, după o lungă pauză.

„O mică surpriză pentru data de 14 februarie. Am rugat pe cineva să vină să-mi umple mașina cu flori, nici eu nu mai știu ce este pe acolo. Dar urmează și surpriza mare… o să o duc undeva și de acolo ea își alege.

E al treilea valentine’s Day pe care îl petrecem împreună. Dragostea dintre noi este mult mai mare decât în prima zi. De fiecare dată când plec de acasă câte o oră, de ja îmi este dor de ea. Și viceversa. Nu putem trăi unul fără celălalt.

E femeia perfectă pentru mine din cauza sufletului ei de copil, pentru că este un copil jucăuș, pentru că nu este o monotonie în viața ei”, a declarat Alex pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv.

 

Oana Zăvoranu și Alex se destăinuie: „E bun, cald și lipicios”

 

Oana Zăvoranu a fost extrem de plăcut surprinsă de gestul făcut de partenerul ei de viață cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

„Ce frumos e. Mulțumesc iubire. El tot timpul îmi face din astea. Alex e bărbatrul perfect pentru mine pentru că are multe din calitățile pe care le apreciez foarte mult la un bărbat. Este tandru, este răbdător, are simțul umorului, e un om bun. și cred că oricărei femei îi place un om bun lângă ea. Cald, sentimental, lipicios”, a spus vedeta.

Ea a vorbit și despre întoarcea pe micile ecrane, la noul show de dans care va fi difuzat la Pro Tv.

„Întoarcerea în televiziune și mai ales în pro este o mare mare bucurie, pentru că este întoarcerea fiicei rătăcitoare. Pe Acasă m-am format și am gustat din adevărata celebritate. ce am făcut aici n-am făcut nicăieri în altă parte. N-a știut nimeni să mă valorifice atât de bine ca ei”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here