O nouă numire cu IZ de TOVĂRĂȘIE făcută de PNL! Lucian Bode și-a UNS colegul la șefia MAI

Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a numit director de Cabinet pe fostul său coleg de liceu, Marius Florin Mihăilă, fostul rector de la Academia de Poliție.

De asemenea, și jurnalista Emilia Șercan susține că „protectorul plagiatorilor din Academia de Poliție, Marius Florin Mihăilă, a devenit directorul de cabinet al ministrului Lucian Bode începând cu 9 februarie”.

Nici ministrul de Interne, Lucian Bode, și nici noul său director de cabinet, Marius Mihăilă, nu au răspuns la telefon și la mesajele trimise pentru a-și exprima un punct de vedere”, scrie Șercan, într-un articol publicat pressone.ro.

Astăzi Bugetul.ro a dezvăluit că Sălajul a pus, practic, stăpânire pe Ministerul de Interne. Odată cu această numire, își întărește controlul asupra MAI-ului, Mihăilă fiind și el originar din județul Sălaj, mai exact din Șimleu Silvaniei.

Amintim că șeful MAI, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei Române, colonelul Alin Mastan, și locotenent-colonelul Ovidiu Șandor, subsecretar de stat în MAI, sunt din județul Sălaj.

Pila lui Bode vine director al directiei de cabinet in MAI ( fostul post al lui Berbeceanu)! Cica deja ar fi fost numit, dar se intarzie anuntul oficial de frica sa nu apara comentarii critice in presa. Ce inseamna sa te loveasca norocu’ sa ai un coleg de clasa ajuns ministru!”, au anunțat ieri sindicaliștii din Poliție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here