Accident în Manta Roșie. O fetiță de opt ani rănită [VIDEO]

De la joacă a ajuns cu ambulanţa la spital. Asta a păţit o fetiţă de opt ani, care a fugit pe strada , direct în faţa maşinii. Incidentul s-a petrecut marţi seara în zona Manta Rosie. Copila a fost lovită de maşină şi apoi transportată la spital cu răni uşoare. Poliţia recomanda mai multă atenţie asupra locului de joacă al copiilor.

 

Fetiţa nu s-a uitat în stânga şi în dreapta înainte de a traversa stradă la ceilalţi copii. Femeia care conducea maşina spune că s-a trezit pur şi simplu cu ea în faţă. A încercat să o evite cât a putut.

 

În urma izbiturii copila a suferit un traumatism la genunchi, vânătăi la coaste şi mai multe zgârieturi. După îngrijirile primite la locul accidentului, fetiţa a fost transportată la spital. Medicii pediatri spun ca pacientă nu a avut nevoie de internare în spital. Totuşi şoferiţa s-a ales cu dosar penal.

 

Accidentele în care sunt implicaţi copii sunt tot mai multe în ultima perioadă. Poliţiştii recomanda atenţie sporită atunci când se traversează strada prin loc nepermis.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/05_mai/29/a-sarit_in-fata_masinii_A.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here