O fetiţă de 5 ani, în comă, după ce un tren a intrat, la Leţcani, în maşina condusă de mama sa

O fetiţă de numai cinci ani se află în comă profundă, după ce maşina condusă de mama sa a fost lovită de trenul Regio Iaşi-Dorohoi.

 

Din primele cercetătri ale poliţiştilor reiese că femeia de 25 de ani nu a fost atentă la semnele acustice la trecerea de nivel dintre localităţile ieşene Leţcani şi Cogeasca.

 

„Maşina a fost acroşată de tren, accidentul petrecându-se la trecerea de nivel cu calea ferată, între Leţcani şi Cogeasca. Femeia a fost rănită uşor, dar este conştientă, în timp ce copilul a fost grav rănit. Ambii au fost transportaţi la spital. Conducătoarea auto nu a respectat semnalele acustice de la trecerea respectivă. A fost deshis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Alexandru Chelaru.

 

Fetiţa aflată în comă a fost sedată de medici, având un traumatism cranio-facial, contuzie pulmonară, contuzie abdominală şi fractură orbitală. Poliţiştii spun că, după ce trenul Regio Iaşi-Dorohoi a acroşat autoturismul, copila pur şi simplu a fost proiectată pe geam. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a minorei.

 

Mama a fost şi ea internată la Spitalul „Sf. Spiridon”, cu multiple contuzii, dar starea ei nu este gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here