Novak Djokovic riscă pușcăria în Australia: s-a descoperit o nouă minciună a sârbului/ DOCUMENT

Sârbul Novak Djokovic a obținut dreptul de a rămâne în Australia, dar problemele tenismenului ar puta deveni mai grave decât s-a anticipat inițial.

Jurnaliștii de la The Age au obținut declarația completată de Novak Djokovic la intrarea în Australia, iar la întrebarea despre călătorii în alte țări, în ultimele 14 zile anterioare sosirii în Australia, Djokovic a bifat că nu a fost în alte țări.

Aceasta este o minciună a sârbului, asta pentru că el a fost de Crăciun în Serbia, iar apoi a plecat în Spania, existând dovezi foto și video pentru a atesta aceste vizite. Djokovic este rezident în Monaco, așadar inclusiv o vizită în Serbia este considerată o plecare în străinătate.

Conform legilor din Australia, completarea voit greșită a unui astfel de formular poate aduce sancțiuni de până la 12 luni de închisoare.

”Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni”, după cum se arată în regulile de intrare în Australia.

Surse din Guvernul federal au confirmat pentru The Age că se studiază speța, în timp ce purtătorul de cuvânt al ministrului imigrării, Alex Hawke, a confirmat că acesta încă analizează dacă îi va anula viza lui Djokovic.

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here