Noul an universitar a fost deschis oficial la USV Iași. Mii de studenți sunt așteptați la cursuri- FOTO

Mii de studenți din cadrul Universității de Științele Vieții (USV) ”Ion Ionescu de la Brad” Iași au început oficial cursurile. Peste 4.500 de studenți înscriși la USV Iași au început anul universitar 2023-2024 la facultățile din cadrul instituției de învățământ superior, deschidere oficială care a avut loc pe 18 septembrie în Aula Magna ”Haralamb Vasiliu”.

La manifestare au fost prezente oficialități locale și județene, rectori ai celorlalte instituții de învățământ superior din Iași, dar și directori de colegii agricole, șefi de stațiuni de cercetare de profil din regiunea Nord-Est și de instituții deconcentrate județene, directori de societăți agricole de top și reprezentanți ai altor instituții partenere, alături de întreaga comunitate academică a Universității.

În cadrul festivității de deschidere au fost acordate premii de excelență pentru rezultate deosebite obținute de către absolvenții promoției 2023. Au fost evidențiate o serie de burse oferite studenților USV, prin testament, de către personalități remarcabile ale agronomiei ieșene. Studenții Ana-Maria Chirilă și Iustin Paiu, de la Facultatea de Agricultură, au primit o bursă în valoare de 1000 euro, bursă lăsată de către prof. univ. dr. Constantin Vasilică. Dea semenea, Adina Gabriela Trofin, absolventă a aceleiași facultăți, a primit o bursă de 1000 euro, bursă lăsată de prof. univ. dr. Petru Magazin.

default
default

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here