Nepotul Regelui Charles rupe tăcerea după ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer

Peter Phillips, nepotul regelui Charles al Marii Britanii, a dezvăluit că regele se simte frustrat de ritmul încet al recuperării sale după ce a fost diagnosticat cu cancer, exprimând dorința de a reveni la activitățile normale cât mai curând posibil.

Peter Phillips, fiul prințesei Anne și cel mai mare dintre nepoții regretatei regine Elizabeth a II-a, a subliniat că Charles, în vârstă de 75 de ani, se confruntă cu o perioadă dificilă de recuperare, iar procesul este mai îndelungat decât și-ar fi dorit. Deși monarhul este conștient de necesitatea timpului pentru a se restabili complet, el își exprimă frustrarea față de incapacitatea de a-și desfășura activitățile obișnuite într-un ritm normal.

„Este frustrat că nu poate continua să facă tot ceea ce ar vrea să poată face”, a mărturisit Phillips, adăugând că regele își exercită presiunea asupra personalului său medical pentru a accelera procesul de recuperare.

În ciuda provocărilor, Charles speră să participe la o slujbă de Paște restrânsă și la o reuniune de familie, dar prezența sa nu este confirmată în prealabil. Acest lucru vine în contextul în care și Kate, Prințesa de Wales, a anunțat că urmează un tratament de chimioterapie preventivă după ce i s-a descoperit un cancer, adăugând o altă preocupare pentru sănătatea familiei regale.

În luna ianuarie, Charles a suferit o intervenție chirurgicală pentru o prostată mărită, iar în februarie a fost dezvăluit că va urma un tratament pentru o formă nespecificată de cancer, motiv pentru care a fost nevoit să își amâne angajamentele publice regale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here