N-o vezi p-aia? Nici eu …

Ne-am crucit într-o vreme cam cât de tare se corcesc anumite politici între ele și am rămas mască cât de liberali sunt social democrații și invers, cât de socialiști pot fi liberalii când nevoia o cere și mai ales apropierea alegerilor.

Acuma nu ne miră nimic, pentru că toți și-au pus interesul în față și fac tot ce se poate pentru el. Un exemplu recent este al junelui nostru edil și baron, care odată ce s-a declarat social democrat până la nivel de cromozomi, este forțat să ducă cu mnealui în sediul partidului cu săgeată din Podu Roș și oarece măsuri de culoare roșie.

Recent, în aparițiile TV, și nu numai, oferite distinsului mogul, acesta a ridicat la rang de mare realizare faptul că dăscălimea din Iași va avea juma de preț la abonamentele pe tramvai și autobuz, în vreme ce situația din teren atestă altceva.

Mai mulți dascăli, ce au luat de bună zicerea lui conu Mișu, s-au dus ață la chioșcurile companiei să ia abonamentul la juma, c-așa a zis primăretele. Când colo, lucrătoarea din spatele sticlei a cerut prețul întreg. Păi, cum așa că … Nici un păi, nici un așa, cei de la ghișee habar n-aveau de măsura asta.

Și unde erau așteptate laude și ovații, frigiderul din biroul unu de la Roznovanu s-a umplut iute cu carne, semn că năravul alesului nu s-a schimbat și anunțurile sale … răcesc vremea de afară, ca să nu zicem că minte de îngheață apele. Cât despre efectul electoral, rămâne de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here