Monica Tatoiu și-a făcut testament: Am patru milioane de euro în conturi bancare în România

Monica Tatoiu a făcut public oficial testamentul său, exprimându-și dorința de a fi incinerată după deces. Cu toate acestea, afacerista subliniază că își iubește viața și are grijă de sănătatea ei. În cadrul declarațiilor recente, Tatoiu a dezvăluit și detalii financiare notabile, inclusiv valoarea conturilor sale bancare și a proprietăților.

Tatoiu spune ca are patru milioane de euro în conturi bancare în România, iar casa în care locuiește valorează două milioane de euro. De asemenea, menționează acțiunile deținute la Stockholm. Monica Tatoiu a declarat că a avut un salariu de 10.000 de euro și o pensie de 12.000 de lei de la statul român, subliniind că a respectat întotdeauna plata taxelor și impozitelor.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat afacerista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here