MOARTE CRÂNCENĂ pentru un apropriat al lui GIGI BECALI. Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, a fost lovit de tren în timp ce conducea un Bentley

Patronul echipei de fotbal FC Ştefăneşti, Nae Nicolae, un apropiat al lui Gigi Becali, a murit, miercuri, după ce maşina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov, potrivit unor surse din Poliţie.

 

Potrivit unor surse din Poliţie, Nae Nicolae era la volanul autoturismului Bentley care a fost lovit de tren când trecea peste calea ferată de pe Şoseaua Petricani.

 

Maşina Bentley condusă de Nae Nicolae a fost lovită de un tren de persoane, miercuri, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Şoseaua Petricani. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

 

„Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA.

 

Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa – Pantelimon este închisă de la ora 10.30.

 

Compania „CFR” SA a precizat că, în acest moment, întârzieri în circulaţia feroviară sunt doar în graficul trenului IR 1681.

 

(Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here