Misterioasele piramide din Antarctica

Un grup internaţional de cercetători din Europa şi America au făcut o descoperire incredibilă pe teritoriul Antarcticii. Concret, au fost observate trei obiecte care seamănă foarte mult cu piramidele antice.

 

În opinia oamenilor de ştiinţă, aceste monumente ale trecutului au fost construite, după toate probabilităţile, de om. Una dintre piramidele descoperite este situată chiar pe malul continentului, celelalte două aflându-se la o distanţă de 16 kilometri de prima. În prezent, cercetătorii întreprind toate demersurile necesare pentru organizarea unei expediţii în zonă, pentru a strânge mai multe informaţii.

 

Oricum, dacă respectivele piramide sunt, cu adevărat, făcute de mâna omului, atunci va trebui, probabil, rescrisa întreaga istorie a omenirii. Pentru că astfel de construcţii nu puteau fi realizate decât de civilizaţii străvechi, în urmă cu milioane de ani, adică înainte ca Antarctica să fie înghiţită de gheţuri veşnice. Adică în vremurile când această parte a lumii era plină de vegetaţie. Şi astăzi, aici cercetătorii găsesc dinozauri împietriţi. Sursa: incomemagazine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here