Milionarul care a omorât cu Jaguarul un tânăr pe o trecere din Cluj, condamnat cu suspendare: „A simţit doar o uşoară vibrație a maşinii”

Omul de afaceri clujean care, în 25 iunie 2019, a omorât cu maşina un tânăr de 33 de ani, pe trecerea de pietoni, lăsând orfan un copil de doar câteva luni, nu va sta nicio zi la închisoare. Instanţa l-a condamnat la o pedeapsă de 1 an şi jumătate cu suspendare.

  • Victima era tatăl unui băiețel, care avea doar câteva luni în momentul producerii tragediei.
  • Accidentul mortal a fost filmat de camerele de supraveghere.

Pe lângă sentinţa uşoară, milionarul nu va mai avea voie să urce la volan timp de doi ani şi va trebuie să achite 330.000 de euro familiei victimei.

Șoferul s-a urcat cu Jaguarul peste tânărul de 33 de ani

Reamintim că în 25 iunie 2019, un tânăr de 33 de ani din Floreşti a murit, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el pe o trecere de pietoni dn Cluj.

La volanul unui Jaguar F Pace, SUV de lux în valoare de câteva zeci de mii de euro, Daniel Dumitraş l-a lovit în plin şi l-a strivit sub roţi.

Şoferul se afla cu maşina la 2 metri de bărbatul care traversa pe trecerea de pietoni, regulamentar. Dumitraş a lovit victima virând stânga pe contrasens, peste linia dublă continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here