Mihaela, dragostea mea, … versiunea imobiliară

Alta veselă de pe ordinea de zi a șădinței din Roznovanu era cu un teren pe lângă liceul Negruzzi, pe care era vorba să se ridice – ați ghicit – un bloc. Nu că ar fi ceva strigător la cer, dar este trendul momentului. Ai bani, faci blocuri, N-ai bani, faci … altceva. În fine.

Omul direct implicat, care s-o zbătut să ajungă în anturajul care trebuie, o reușit până la urmă să lege ceva, cu ajutor – evident, dezinteresat (sîc) – din partea celor doi cumătri. Ba chiar ar fi dat și banu înainte, ca să nu fie probleme, așteptând relaxat hotărârea salvatoare.

Mai mult, omul o fost în sala de șădinți, ba chiar o fost invitat să ia cuvântul, când colo, să facă herținfarct, s-o votat de-a curmezișul, Mai fă bloc, Irimio, dacă ai voie!  Ei, bine, nucleara asta l-o dat pe spate, că nenea o început mai întăi să se roșească pe el, apoi o înroșit telefonul pe motive lesne de înțeles.

S-o vedea acuma, dacă o să recupereze investiția, însă din câte știm o să trebuiască să mai aștepte. Ori altă șădință, ori până fac rost de ei cei ce i-o luat, că ai lui sunt … eheee, în alte dimensiuni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here