Menage a trois. Bătrân RĂMAS FĂRĂ ORGANE GENITALE, după ce a fost surpins de fiu cu nora în pat

Un bărbat din Deleni, judeţul Vaslui, a fost mutilat de fiul său, după ce a fost prins de acesta în timp ce făcea sex cu nora.

 

„Am fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112, seara trecută, despre faptul că bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost lovit de fiul său. În momentul în care poliţiştii au ajuns acolo, bărbatul a explicat că a fost lovit de fiu, în condiţiile în care a fost găsit în locuinţă cu concubina fiului. În prezent, poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi urmează ca bătrânul să fie audiat, atunci când starea de sănătate îi va permite”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al Poliţiei Vaslui. Aceasta a precizat pentru România TV că momentan nu se ia nicio măsură preventivă.

 „Are o plagă tăiată la nivelul penisului, pacientul fiind conştient, stabil hemodinamic şi respirator. A fost transportat la spitalul din Vaslui şi apoi la Centrul Universitar din Iaşi pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat Alexandra Ungureanu, medic ambulanţa Vaslui.

 

Dumitru Timircam, în vârstă de 73 de ani, a fost surprins de fiul său în toiul unei partide de sexcu nora sa. În acel moment, Neculai, fiul în vârstă de 42 de ani, s-a năpustit cu mâinile în testiculele bătrânului, călcându-le în picioare. Bătrânul a leșinat de durere, fiind transportat de urgență cu ambulanța la spital. Nora, Adriana, în vârstă de 37 de ani, este cea care a apelat la 112.

 

Sâmbătă noaptea, bătrânul a fost dus la spitalul din Vaslui, după care a ajuns pe masa de operație a medicilor ieşeni de la secţia de Chirurgie Plasticăa Spitalului „Sf. Spiridon”. Pacientul  a fost transferat, apoi, la Spitalul Parhon, secția Urologie, pentru investigații complete.

 

Femeia, spun vecinii victimei, se culca de mai mult timp cu bătrânul și, deși tot satul știa, bărbatul cu care aceasta trăia în concubinaj nu aflase până în seara în care i-a surprins pe cei doi în pat. Decizia fiului a fost una radicală pe care acuma agresorul o regretă.

 

Victima a declarat că nu intenționează să depună plângere la poliție. Medicii ieșeni sunt rezervați în privința șanselor de revenire completă a bătrânului potent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here